Voorwaarden

1. DeLiterSlijter.nl is gevestigd aan de Hoge Rijndijk 313e 2382AP Zoeterwoude-Rijndijk

2. DeLiterSlijter.nl verstrekt geen alcoholische producten aan personen onder de 18 jaar.

3. DeLiterSlijter.nl verstuurd de bestelling als de betaling binnen is en wel binnen 5 werkdagen, mits voorradig. Anders wordt u per mail geïnformeerd over de levertijd.

4. Alle verstrekte persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor verkoop activiteiten van DeLiterSlijter.nl en worden niet verstrekt aan derden.

5. De klant behoud het recht om onaangebroken producten terug te sturen, waar na goede ontvangst, het verkoop bedrag wordt teruggestort, exclusief verzendkosten. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

6. Bij het niet kunnen leveren van een product wordt het volledige bedrag teruggestort op de bank-, of girorekening van de klant. Dit geschiedt binnen 5 werkdagen.

7. Let op; het 'uiterlijk' van een product kan wijzigen. Zo kan bijvoorbeeld een omdoos van een product een nieuwe look krijgen. Mocht u zeker van een bepaald product willen zijn dan kan u ons altijd van te voren bellen of mailen.

8. Bij tekenen voor ontvangst, bevestigd de klant dat de bestelling breuk vrij is afgeleverd. Breuk is herkenbaar aan een natte of kapotte verpakking, u dient dan de bestelling niet te accepteren.

9. Alle prijzen zijn inclusief BTW en accijnzen.

10. Verzend kosten bedragen 8,60 voor 4 flessen, vanaf 5 flessen 14,90. Omdat het gewicht van megaflessen hoger is dan de normale maten, worden de verzendkosten hiervoor anders berekend. 1 megafles versturen bedraagt 8,60, 2 of meer megaflessen versturen bedraagt 14,90. 

© 2017 DeLiterSlijter.nl Alle rechten voorbehouden.