Menu

PRIVACYBELEID

Laatst bijgewerkt 18 mei 2018

Wanneer u onze producten of diensten gebruikt of op een andere manier met ons communiceert zal DeLiterSlijter.nl gegevens over u verzamelen en gebruiken (hierna uw "persoonlijke gegevens" genoemd). In deze kennisgeving staat beschreven hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen en hoe we deze gebruiken, delen en beschermen. Het beschrijft ook uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens en hoe u contact met ons kunt opnemen.

Aangezien deze kennisgeving belangrijke informatie bevat, raden wij u aan deze zorgvuldig te lezen. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan contact met ons op via e-mail op contact@deliterslijter.nl.


IN DEZE PRIVACYVERKLARING BESCHRIJVEN WE:

- Wie verzamelt uw persoonlijke gegevens

- Informatie die wij verzamelen

- Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

- Hoe we uw persoonlijke gegevens delen

- Overige gegevens die wij verzamelen

- Uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens

- Overige belangrijke informatie


 

WIE VERZAMELT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

DeLiterSlijter.nl

Adres Hoofdvestiging: Hoge Rijndijk 313e

2382AP Zoeterwoude

KVK: 28085246

BTW: NL819734160B01

Email: contact@deliterslijter.nl

Tel: 071-5890800


 

PERSOONLIJKE GEGEVENS DIE WIJ VERZAMELEN

Om te zorgen dat onze diensten beschikbaar voor u zijn of om aan een wettelijke verplichting te voldoen, moeten we bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken. Als u de door ons gevraagde gegevens niet verstrekt, kunnen we u mogelijk niet de gevraagde producten of diensten leveren. Sommige van deze gegevens verzamelen wij rechtstreeks van u, ofwel persoonlijk, of via een website of sociale media.


We verzamelen persoonlijke gegevens wanneer u:

- toegang heeft tot onze producten en diensten

- een online account aanmaakt bij onze winkel;

- deelneemt aan een prijsvraag, wedstrijd of evenement;

- een aankoop doet in onze online winkel of iets aan ons terugstuurt;

- een beoordeling indient of deelneemt aan een enquête;

- contact met ons opneemt voor assistentie;

- een sollicitatie indient

- met ons communiceert of reageert op sociale media


We verzamelen persoonlijke gegevens van u, waaronder:

- NAW gegevens;

- contactgegevens zoals e-mailadres, telefoonnummer;

- accountgegevens zoals gebruikersnaam, en geboortedatum;

- betalingsinformatie zoals pinpas- of creditcardgegevens;

- foto's en video's die door u zijn ingediend of die u hebt gemaakt tijdens een van onze evenementen;


Overige gegevens die wij verzamelen:

- Gegevens in het kader van routine (fraude)controles voor creditcards.

- Informatie over sociale netwerken. Wanneer u een login voor een sociaal netwerk gebruikt om toegang te krijgen tot onze diensten, deelt u bepaalde persoonlijke gegevens van uw sociale media-account met ons, bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres, foto, lijst met contacten op sociale media en andere informatie die mogelijk of u maakt het voor ons toegankelijk wanneer u uw sociale media-account verbindt met uw dienstenaccount. De specifieke gegevens die worden overgedragen, hangt af van uw beveiligingsinstellingen en het privacybeleid van uw sociale media-netwerk.


 

HOE WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS GEBRUIKEN

We gebruiken uw persoonlijke gegevens voor legitieme zakelijke doeleinden, zoals hieronder wordt beschreven.


Prijscampagnes, aanbiedingen en evenementen beheren:

We kunnen prijscampagnes, prijsvragen en andere promotionele aanbiedingen uitvoeren. Als u hieraan deelneemt, zullen we uw gegevens gebruiken om dergelijke promoties en aanbiedingen te beheren. Als u het geluk hebt om te winnen, kunnen we u vragen om meer gegevens zodat we uw prijs kunnen leveren en we zullen u vragen om een kopie van uw identiteitskaart te verstrekken zodat we kunnen controleren of u de wettelijke aankoopleeftijd hebt bereikt en, indien nodig, of u aan de toelatingsvoorwaarden voldoet. Sommige van deze promoties bevatten aanvullende regels met informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens zullen gebruiken en openbaar maken. Wij gebruiken deze gegevens om onze contractuele relatie met u te beheren.


Klantenservice:

Als u contact met ons opneemt, of als wij contact met u opnemen, zullen we uw persoonlijke gegevens zoals uw aankoopgegevens en uw aankoopgeschiedenis gebruiken om u te helpen en voor het verwerken van verzoeken om inlichtingen of klachten. We zullen deze activiteiten uitvoeren om onze contractuele relatie met u te beheren, voor onze legitieme zakelijke redenen en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Uw bestelling verwerken:

We gebruiken informatie over u om uw bestellingen te verwerken (inclusief om te bepalen of u voldoet aan de wettelijke aankoopleeftijd in uw land), om betalingen te ontvangen voor artikelen die u van ons hebt gekocht, om uw gekochte artikelen te verzenden of om een retourzending of verzoek om terugbetaling te verwerken. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om mogelijke frauduleuze transacties tegen te gaan of te identificeren. We zullen deze activiteiten uitvoeren om onze contractuele relatie met u te beheren en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


U informatie sturen over onze producten en diensten (en die van derde partijen):

Als u hebt verzocht om marketingcommunicatie van ons te ontvangen, kunnen wij u informatie sturen over onze producten, nieuwsbrieven, promoties, aanbiedingen of andere informatie die volgens ons interessant voor u kan zijn.


 

HOE WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS DELEN

We delen uw persoonlijke gegevens met uw toestemming of indien nodig om een transactie te voltooien of een dienst te verlenen die u hebt aangevraagd. We delen op dit moment geen persoonlijke informatie met een derde die niet aan ons is gelieerd. Hieronder volgen de categorieën ontvangers met wie we uw gegevens kunnen delen.

- MijnWebWinkel, voor afhandelen van orders, facturen en overige zaken betrekking tot de website ,

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding

- MyParcel, voor het afhandelen en verzenden van de bestellingen

- VKSA Advies, voor een correcte bedrijfsadministratie,

- Rabobank, voor afhandelen van betalingen,

- Mollie, voor afhandelen van betalingen,

- MijnWebWinkel, voor verzenden van nieuwsbrieven en aanbiedingen,

- PostNL, verzending en afhandeling pakketten

- Bolt, multiplus management kassasysteem

- De Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht.

- Google Analytics,

We gebruiken Google Analytics, dat cookies en vergelijkbare technologieën gebruikt om informatie over het gebruik van onze diensten te verzamelen en analyseren en om activiteiten en trends te rapporteren. Google Analytics kan ook informatie verzamelen over het gebruik van andere websites, apps en online bronnen. U kunt meer leren over de werkwijzen van Google door naar www.google.com/policies/privac... te gaan en u hiervoor af te melden door de invoegtoepassing voor browsers van Google Analytics te downloaden, beschikbaar op https://tools.google.com/dlpag....


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar contact@deliterslijter.nl . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage inderdaad door de betreffende persoon wordt gedaan, vraag ik om een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij adviseer ik jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en het burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. DeLiterSlijter.nl zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.


 

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

Beveiliging

DeLiterSlijter.nl neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik van door mij vastgelegde gegevens, neem dan contact op via contact@deliterslijter.nl

DeLiterSlijter.nl respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld.

U heeft te allen tijde het recht om de gegevens die wij verzamelen in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-verbinding op de gehele website.

Indien u vragen mocht hebben over onze beveiliging, dan kunt u contact opnemen met de ons door een email te sturen naar contact@deliterslijter.nl.

 

Hoelang we uw persoonlijke gegevens bewaren

DeLiterSlijter.nl zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de dienstverlening te waarborgen. De bewaartermijn is maximaal twee jaar, gerekend vanaf de datum van de gerelateerde dienstverlening, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft. Gegevens die aan de belastingdienst worden verstrekt worden maximaal zeven jaar bewaard.

Emailadressen die gebruikt worden voor het verzenden van onze nieuwsbrieven worden niet automatisch verwijderd maar ieder persoon heeft de mogelijkheid zichzelf direct af te melden.

Toegang tot diensten door personen die minderjarig zijn

Onze diensten zijn niet gericht op personen die niet de wettelijke leeftijd hebben om alcohol te kopen en we verzamelen geen persoonlijke gegevens van dergelijke personen.


 

UPDATES VAN DIT PRIVACYBELEID

We kunnen dit privacybeleid wijzigen. De legenda "LAATSTE BIJGEWERKT" bovenaan dit privacybeleid geeft aan wanneer dit privacybeleid voor het laatst is herzien. Alle wijzigingen worden van kracht wanneer we het herziene privacybeleid op de diensten publiceren. Uw gebruik van de diensten na deze wijzigingen betekent dat u het herziene privacybeleid accepteert.


 

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Onze bedrijfsgegevens:

DeLiterSlijter.nl

Adres Hoofdvestiging: Hoge Rijndijk 313e

2382AP Zoeterwoude

KVK: 28085246

BTW: NL819734160B01

Email: contact@deliterslijter.nl

Tel: 071-5890800


 

Autoriteit Persoonsgegevens

Iedereen heeft recht op een zorgvuldige omgang met zijn persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. U heeft altijd het recht om online een klacht in te dienen.

 

© 2017 - 2018 DeLiterSlijter.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.